Websider

Smakfull og profesjonell webside for din bedrift!

Websiden er bedriftens ansikt utad. Det er viktig med en tidsriktig, responsiv og profesjonell webside, da finner man relevant informasjon om bedriften og deres produkt/tjenester. Hva er målet med websiden din?

Webside for din bedrift

Profesjonell og moderne webside du enkelt oppdaterer selv

Har din bedrift behov for webside? Eller er det på tide å fornye den dere har? Talk to leverer funksjonelle websider med godt og moderne design, helt i tråd med din bedrifts tjenester og profil. Vi leverer responsive websider til både små og store bedrifter, og har lang erfaring med webdesign for alle plattformer. 

Våre websider kan være både enkle eller mer detaljerte, og du kan selvfølgelig oppdatere innholdet selv. Trenger du bildegalleri, kontaktskjema, blogg- eller nyhetsfunksjon? Kontakt oss, så utvikler vi en lekker webside akkurat slik du ønsker.

Skreddersydde webløsninger

Vi finner alltid en løsning!

Ønsker du en ny webside for din bedrift, og har behov for spesifikke funksjoner? Kanskje driver du restaurant eller hotell og ønsker bookingsystem, eller du har behov for betalingsløsning for å selge produkter på nett? Andre ønsker kanskje internsystemer for å ha mulighet for rapportering, varekataloger, påmeldingssystemer eller SMS-utsendelse.

Alt er mulig! Vi har lang erfaring med utvikling av skreddersydde webløsninger, for bedrifter både i Norge og internasjonalt. Fortell oss om dine behov eller din problemstilling, og vi utvikler en webside med funksjoner helt etter det din bedrift trenger.

Nettbutikk

Selg dine produkter på nett!

Vi tilbyr nettbutikkløsninger både for små og store bedrifter. Enten om dere har noen få eller hundrevis av produkter, så utvikler vi en profesjonell og funksjonell nettbutikk som dere enkelt oppdaterer selv. Vi har også muligheten til å tilpasse for flere typer betalingsløsninger, enten om du ønsker faktura, nettbetaling eller Vipps.

Kontakt oss, så bygger vi nettbutikken din sammen med deg!