Hva trenger du hjelp til? Hos Talkto finner du kompetansen og erfaringen som løser ditt problem. Samme hvor stort eller lite det er. Som kunde hos oss kan du være sikker på at vi kan levere det du trenger. Om det er et lite oppdrag innen logo og profil, eller en kompleks nettside med tunge systemer.

Talkto_illustrasjon-1024x399

Om Talkto

I over tjue år har Talkto vært her for kundene våre. Det gir oss pondus til å kunne ansette de beste og mest oppdaterte folkene, og til å holde oss relevante. Men det gjør også at du som kunde kan være sikker på at vi både er her og blir her, og kan løse dagens og morgendagens utfordringer, sammen med deg.

Med et stort fagmiljø in-house, kan vi koble på akkurat den hjelpa du trenger, og skalere prosjektet etter behovet ditt, akkurat nå.

Og du kan stole på at vi kan hjelpe deg når du vil bli større, men også den dagen kundene uteblir.

Fordi vi finner kundene dine der de er. På de plattformene de nås best. Og sammen med deg finner vi rett budskap til rett målgruppe. På den måten får du mest ut av hver markedsføringskrone

- Sånn at du kan bruke mer tid på alt det andre.

Referanser:

Fordelen med å bruke oss

Mange bedrifter sitter i dag og prøver å holde seg oppdatert og knoter med mye innen markedsføring selv. Men bruker du oss med fagutdannelse og bred erfaring, vil vi mest sannsynlig få det gjort både bedre og på veldig mye kortere tid, enn en som ikke er spesialist på området. Og tid er penger. Spesielt når man driver en bedrift.

Og sitter du ikke og oppdaterer deg på den nyeste teknologien og endringer daglig, så er det en viss mulighet for at det du lærer deg allerede er utdatert i morgen - eller at du ikke når målgruppen din i hele tatt.

Det er derfor det lønner seg å bruke fagfolk. Fordi vi vet hvordan du når målgruppen din, på hvilke plattformer, og på den måten kan vi hjelpe deg å få mest mulig ut av hver annonsekrone.

Til stede i lokalmiljøet – med kundene våre

Vi i Talkto er stolte av å være til stede og nær kundene våre. Vi har kontor i Trondheim, Levanger og Inderøy, og våre ansatte bor og er engasjert i lokalmiljøet der de jobber.

Det gir oss en god følelse når vi ser at vi bidrar til at kundene våre utvikler seg og skaper flere arbeidsplasser.

Og det er sånn vi vil ha det – Som kunde hos oss skal du føle at vi bryr oss, og det skal være en lav terskel for å ta kontakt.

Vårt team

Aina Bjørnback

Daglig leder / CEO

aina@talkto.no

Andreas Håkestad

Programmerer

andreas@talkto.no

May-Brit Haugan

Art director

maybrit@talkto.no

Are Bøe Svendsen

Web & visuell designer

are@talkto.no

Karoline Stangvik

Art director

karoline@talkto.no