TJENESTER

Design - Websider - Markedsføring - Produkter

THE TALK TO-DO-LIST: Om du kun ønsker en webside, eller totalpakke med idé, design, og digital fullføring, så tilbyr vi begge deler. Under kan du lese mer om de forskjellige tjenestene våre og hva vi kan hjelpe deg med.

Design

Profilering - Branding - Identitet

Vi jobber alltid ut ifra et konsept og den gode ideen. Våre engasjerte designere er opptatte av at form, farger, layout, funksjonalitet og idé alltid skal være i skjønn forening. Vi gir deg visuelle, lekre, moderne og smarte design. Hos oss får du alltid responsivt design til alle plattformer, slik at det alltid ser lekkert og optimalisert ut.

Websider

Design - Kunnskap - Erfaring

Ingenting er umulig, sier vi! Med et sterkt og erfarent team, gir Talk to deg smarte, intuitive og nytenkende, teknologiske løsninger. Enten om du ønsker en responsiv webside for din bedrift, eller store, intrikate systemer fulle av funksjoner – la oss gi deg et innblikk i hva som faktisk er mulig!

Spennende interaktive webløsninger, praktiske, enkle og logiske design – eller utforsk en helt ny verden hvor SMS og kundeklubb kan gi bedriften din en helt ny form for inntjening!

Markedsføring

Kraftfullt, direkte og målbart

En god strategi er alltid viktig. Vi er opptatte av målrettet markedsføring, og gir deg innhold som vises, som er originalt og skiller seg ut i et mylder av annonser og budskap. Talk to gir deg det lille ekstra, og markedsføring som virker.

Produkter

Skreddersydde løsninger

Gjengen i Talk to har mange års erfaring i å utvikle verktøy for våre kunder. Dette er brukervennlige verktøy som forenkler våre kunders jobbhverdag, og ikke minst sparer dem for tid. Når tid er penger, sier det seg selv at dette er verktøy som sparer bedriften for penger.