TJENESTER

Vi kan hjelpe bedriften din med hele eller deler av markedsføringen. Det kan være alt fra logo, merkevarebygging, digital markedsføring, nettside, strategi og rådgivning

Illustrasjon av papirfly

DESIGN

LOGO - BRANDING - VISUELL IDENTITET

Vi designer logo, visuell identitet, trykksaker, nettsider, kampanjer og alt av markedsmateriell. Våre engasjerte designere er opptatte av at form, farger, layout, funksjonalitet og idé alltid skal være i skjønn forening. Vi gir deg visuelle, lekre, moderne og smarte design. Hos oss får du alltid responsivt design til alle plattformer, slik at det alltid ser lekkert og optimalisert ut.

NETTSIDE

DESIGN - KODING - SKREDDERSØM

Talkto kan designe og kode alt fra enkle nettsider til større og interaktive systemer. Hvis du som kunde har spesielle ønsker, kan vi skreddersy og utvikle løsninger helt etter dine behov, slik at du kan spare tid.

Kontakt oss om du trenger nettside, intranett, nettbutikk eller andre skreddersydde nettløsninger!

DIGITAL MARKEDSFØRING

MÅLRETTET OG MÅLBART

Vi er opptatte av målrettet markedsføring, og bruker mye tid på innsikt, utfordringer, mål og målgruppe sammen med kunden. Her kan vi hente verdifull informasjon som gjør at vi kan lage strategiske og målrettede kampanjer som henvender seg direkte til din ønskede målgruppe, og kun den. Vi har respekt for kunders ulike budsjett og finner sammen en strategisk vei å gå for å nå din kunde.

STRATEGISK DESIGN

STRATEGI - RÅDGIVNING - ERFARING

En strategi er veldig viktig å ha for å vite hvor man vil og hvem man vil fremstå som.

Vi ser mer og mer behov for å dele kunnskap med kundene våre, og kunne bistå med råd, oppfølging og evaluering er en viktig del av jobben vår. Talkto kan fungere som et eksternt markedsapparat for din bedrift, og ta hånd om alt innen markedsføring (både strategi, plan, utforming og publisering) eller bli med deg på deler av arbeidet, du bestemmer.

FOREDRAG OG KURS

KURS - FOREDRAG - WORKSHOPS

Vi bistår bedrifter med inspirasjonsforedrag og workshops for å gjøre de litt mer rustet i det å styrke sin merkevare og bruke sosiale medier. Våre foredrag består av litt faglig påfyll og inspirasjon, og en workshop-del hvor vi gjør et dypdykk i din bedrifts merkevare, utfordringer og målgruppe. I løpet av foredraget skal vi gi dere verktøy og teknikker for å stille litt sterkere når dere selv markedsfører dere, feks på sosiale medier.