Illustrasjon av håndtegning

Design - Skap et unikt visuelt uttrykk for din bedrift

Vi designer logo, visuell identitet, trykksaker, nettsider, kampanjer og alt av markedsmateriell.

Vi er eksperter på å skape unik og tiltalende design som passer dine behov. Vi brenner for å hjelpe bedrifter med å skille seg ut og nå sitt publikum på en effektiv måte. Enten det er et nytt designprosjekt eller en oppfriskning av eksisterende materiell, så er vi klare til å ta utfordringen!

Uttrykk som skaper varige inntrykk

I dagens marked er det viktigere enn noensinne å skille seg ut. En sterk merkevare handler ikke bare om et godt produkt eller tjeneste, men også om å bygge et sterkt forhold til kundene. Det handler om å skape en identitet og et "image" som folk kan relatere seg til og stole på. Når du har en sterk merkevare, blir det lettere å tiltrekke seg nye kunder og beholde eksisterende. Det handler om å skape en følelse av lojalitet og tillit, som kan være avgjørende for suksessen til virksomheten din.

Vi jobber med nye og eksisterende merkevarer

Vi setter også stor fokus på å kommunisere din bedrifts verdier og budskap på en effektiv og forståelig måte. Vi er opptatt av å skape design som ikke bare ser bra ut og reflektere deres verdier, men som også fungerer optimalt for å tiltrekke seg kunder og øke salget.

Talkto_illustrasjon-1024x399

Til stede i lokalmiljøet – med kundene våre

Vi i Talkto er stolte av å være til stede og nær kundene våre. Vi har kontor i Trondheim, Levanger og Inderøy, og våre ansatte bor og er engasjert i lokalmiljøet der de jobber.

Det gir oss en god følelse når vi ser at vi bidrar til at kundene våre utvikler seg og skaper flere arbeidsplasser.

Og det er sånn vi vil ha det – Som kunde hos oss skal du føle at vi bryr oss, og det skal være en lav terskel for å ta kontakt.

Vårt team

Aina Bjørnback

Daglig leder / CEO

aina@talkto.no

Andreas Håkestad

Programmerer

andreas@talkto.no

May-Brit Haugan

Art director

maybrit@talkto.no

Are Bøe Svendsen

Web & visuell designer

are@talkto.no

Karoline Stangvik

Art director

karoline@talkto.no