Markedsføring illustrert

Målrettet digital markedsføring for små og store bedrifter

Effektiv markedsføring skreddersydd for din bedrift

Vi i Talkto er opptatt av å ha en klar strategi med markedsføringen vår. Vår erfaring og ekspertise innen markedsføring vil sikre at dine kampanjer når ut til de riktige menneskene, og at budskapet ditt blir formidlet på en overbevisende måte. Vi jobber tett med deg for å forstå din målgruppe og deres behov, slik at vi kan skape kampanjer som virkelig resonnerer med dem.

Ikke kast bort tid og ressurser på generiske kampanjer som ikke treffer riktig. La oss hjelpe deg med å lage kampanjer som vil fange oppmerksomheten til kunder og fremme merkevaren din.

Hvorfor er det viktig med målrettet og målbar markedsføring?

Ved å definere klare målgrupper og målsetninger kan du sikre at markedsføringsinnsatsen din treffer akkurat de menneskene som er mest sannsynlig å kjøpe produktet eller tjenesten din. I tillegg gir målbare resultater deg muligheten til å evaluere suksessen av kampanjene dine, slik at du kan justere strategien underveis for å oppnå best mulig resultat.

Ikke bare vil målrettet markedsføring hjelpe deg med å spare tid og ressurser ved å unngå å kaste bort innsats på lite effektive tiltak, men det vil også bidra til å bygge et sterkt og lojalt kundegrunnlag. Ved å vise at du forstår og verdsetter behovene til dine kunder, vil du skape varige relasjoner som fører til økt salg og positiv omtale.

Skill deg ut fra konkurrentene

Det er viktigere enn noen gang å være synlig på nettet. Med stadig økende konkurranse er det avgjørende å skille seg ut og nå ut. Ved å øke din digitale synlighet kan du styrke din merkevare, tiltrekke flere besøkende til nettstedet ditt, og generere flere salg. Vi kan hjelpe deg med å styre deres sosiale kanaler - eventuelt tilbyr vi også kurs rettet mot bedrifter hvor man får veiledning og opplæring på hvordan administrere dette selv.

Ikke la din bedrift bli oversett i den digitale verden. Ta skritt for å øke din digitale synlighet i dag.

Det vi tilbyr våre kunder:

  • Vårt mål er at bedrifter skal få flere henvendelser fra nye og gamle kunder
  • Organisk vekst
  • Styrke bedriftens merkevare
  • Geografisk og demografisk målrettet markedsføring
  • Effektiv markedsføring tilpasset budsjettet til din bedrift gjennom reklamekampanjer
Talkto_illustrasjon-1024x399

Til stede i lokalmiljøet – med kundene våre

Vi i Talkto er stolte av å være til stede og nær kundene våre. Vi har kontor i Trondheim, Levanger og Inderøy, og våre ansatte bor og er engasjert i lokalmiljøet der de jobber.

Det gir oss en god følelse når vi ser at vi bidrar til at kundene våre utvikler seg og skaper flere arbeidsplasser.

Og det er sånn vi vil ha det – Som kunde hos oss skal du føle at vi bryr oss, og det skal være en lav terskel for å ta kontakt.

Vårt team

Aina Bjørnback

Daglig leder / CEO

aina@talkto.no

Andreas Håkestad

Programmerer

andreas@talkto.no

May-Brit Haugan

Art director

maybrit@talkto.no

Are Bøe Svendsen

Web & visuell designer

are@talkto.no

Karoline Stangvik

Art director

karoline@talkto.no