Design

Merkevarebygging og smakfull design

Vi har over 20 års erfaring med god design. Logo, firmaprofilering, og illustrasjon i lekker design – alltid for å styrke din merkevare.

Logo og profil

Vi hjelper deg å bygge din merkevare

Alle bedrifter trenger en god, profesjonell og beskrivende logo for sin virksomhet. Logoen er med å bygger din merkevare. Med en logo fra Talk to får du moderne design, originalitet og en funksjonell logo med responsive prinsipper, slik at du har en optimal logovariant uansett flate eller bruksområde.

Forsterk gjerne din logo med en firmaprofil. En grafisk profil for bedriften din gjør at du har gjenkjennende uttrykk med gitte rammer, maler og regler. Dette gjør at ditt markedsmateriell alltid ser profesjonelt ut. Trenger du firmatrykksaker, filer til din Facebook-side, fasadedekor eller annet markedsmateriell? Kontakt oss, så hjelper vi deg med gode forslag.

Kampanjemateriell

Du har allerede en profil, men ønsker å forsterke en kampanje eller et prosjekt?

Kjenner du deg igjen i noen av disse punktene?
– Er du megler eller utbygger, og ønsker å profilere ditt neste prosjekt? 
– Har dere allerede en tydelig firmaprofil, men usikker på hvordan du kan bruke det i en kampanje?
– Tør du å tenke litt annerledes?

Hvis du svarte ja på ett eller alle punktene over, så ønsker vi gjerne å ta en uforpliktende prat med deg. Vi jobber ukentlig med godt innhold til kampanjer og tilhørende materiell, enten det er i sosiale medier, digitale annonser eller trykksaker. Vi jobber alltid ut i fra den gode ideen, og gleder oss til å bli utfordret av DEG!

Magasin og bøker

Grafiske produkter som varer lenge

Medlemsmagasiner, produktkataloger og tidsskrifter har sterk verdi, og er produkter man gjerne beholder og leser flere ganger. I dag er det mye markedsføring som fungerer best digitalt, men fortsatt er det flere magasinprodukter som fungerer godt. Ikea kutter aldri ut sin trykte produktkatalog for en grunn… 😉

Bøker kan også være et alternativ hvis du ønsker å hedre en sterk historie, feire et jubileum eller andre begivenheter for bedriften. Vi har gjort flere jubileumsbøker og det er fantastiske produkter å dele ut til ansatte og andre business-forbindelser.