Illustrasjon av mobil og desktop

Gi din bedrift en moderne og brukervennlig nettside

Vi lager moderne nettsider som virkelig fanger oppmerksomheten til folk! Nettsidene blir skreddersydd etter dine spesifikke behov og ønsker, slik at den skiller seg ut og tiltrekker kunder i din målgruppe. Vi sørger for at nettsidene våre ikke bare ser bra ut, men også fungerer optimalt for å gi en god brukeropplevelse. Med vårt team av erfarne designere og utviklere kan vi skape nettsider som virkelig skiller seg ut i mengden. Så hvis du trenger en nettside som virkelig imponerer, så er du på rett sted!

Play Video

SEO-optimalisert slik at søkemotorer viser din nettside over dine konkurrenter

For å øke trafikken til din nettside har vi stor fokus på SEO (søkemotoroptimalisering). Vi jobber hardt for å sørge for at bedriften din blir mer synlig på nettet og trekker til seg flere potensielle kunder. Vi jobber strategisk med nøkkelord, metatagger, lenkebygging og andre tiltak for å sikre at nettsiden din rangerer høyt i søkemotorer som Google og Bing. Målet vårt er at du dukker opp som søkeresultat nr. 1 når noen søker på tjenester du tilbyr.

Responsivt design - passer til alle skjermstørrelser

Enten det er mobil, nettbrett eller datamaskin, så sørger vi for at nettsiden tilpasses og fungerer bra på alle skjermstørrelser. Dette vil sørge for at besøkende får en god opplevelse, og styrke utrykket av bedriften din. Det kan også ha en positiv effekt på hvordan nettsiden rangeres høyere i søkemotorer, siden responsivt design er et viktig kriterium for mange av dem (F.eks Google, Bing). Derfor mener vi det er essensielt å ta hensyn til alle enheter når vi designer og utvikler nettsiden din!

Enkelt å redigere og oppdatere innhold selv

Vi gir deg verktøyene du trenger for redigere innhold på din nettside slik at du kan holde den oppdatert selv. Vi ønsker at du skal ha full kontroll over nettsiden din, og med vår støtte og veiledning vil du kunne gjøre akkurat det!

Teknisk vedlikehold og support

Vi sørger for jevnlig oppdatering av baksystemer og teknisk vedlikehold for å sikre god hastighet og sikkerhet. Som en liten bedrift, kan vi gi tett oppfølgning og kort vei til hjelp når du trenger det. Kundeservice og support er viktig for oss, og vi er alltid her for å hjelpe deg.

Talkto_illustrasjon-1024x399

Til stede i lokalmiljøet – med kundene våre

Vi i Talkto er stolte av å være til stede og nær kundene våre. Vi har kontor i Trondheim, Levanger og Inderøy, og våre ansatte bor og er engasjert i lokalmiljøet der de jobber.

Det gir oss en god følelse når vi ser at vi bidrar til at kundene våre utvikler seg og skaper flere arbeidsplasser.

Og det er sånn vi vil ha det – Som kunde hos oss skal du føle at vi bryr oss, og det skal være en lav terskel for å ta kontakt.

Vårt team

Aina Bjørnback

Daglig leder / CEO

aina@talkto.no

Andreas Håkestad

Programmerer

andreas@talkto.no

May-Brit Haugan

Art director

maybrit@talkto.no

Are Bøe Svendsen

Web & visuell designer

are@talkto.no

Karoline Stangvik

Art director

karoline@talkto.no